VTM

STUDIO TARARA

STUDIO TARARA

NIEUW

STUDIO TARARA

NIEUW

1993. Achter de schermen van VTM verliezen de acteurs van de populaire sketchshow Studio Tarara zich in een spiraal van zelfdestructie. Ricky (Koen De Graeve) is verslaafd aan drank en drugs, Sandra (Ruth Beeckmans) aan seks en Jean (Peter Van den Begin) is een machtsgeile pervert. Er is hoop wanneer zowel Ricky als Sandra de liefde vinden, maar een onverwachte zelfmoord sleurt de hele studio mee in een onderzoek.

Studio Tarara is de eerste dramareeks van Shelter en Tim Van Aelst.

‘Een onschuldig spelletje met dramatische gevolgen.’

studiotarara

30 JAAR VTM

30 JAAR VTM

NIEUW OP VRIJDAG 1 FEBRUARI

Dertig jaar geleden broedde er iets op je tv. VTM kwam en stond er meteen. Dat wordt dus feest op 1 februari, met een grote show vanuit het Studio 100 Theater in Puurs. 30 jaar VTM wordt een non-stop aaneenschakeling van verrassende VTM-momenten, met programma’s en gezichten van vroeger en nu.

30jaarvtm

30 JAAR VTM NIEUWS

30 JAAR VTM NIEUWS

NIEUW VANAF DINSDAG 22 JANUARI 

Op 1 februari bestaat VTM NIEUWS 30 jaar. De nieuwsredactie was er de afgelopen jaren op alle belangrijke nieuwsmomenten bij. De val van de Muur, de ontsnapping van Dutroux, 11 september, de aanslagen in Zaventem en Maalbeek.

Een aantal van dé gezichten van die 30 jaar vertellen hoe ze dat allemaal meemaakten als journalist. Dany Verstraeten, Lynn Wesenbeek, Nadine De Sloovere, Stef Wauters en vele anderen geven een zeldzame kijk achter de schermen van de nieuwsredactie.

30jaarvtmnieuws

BLIND DATE

BLIND DATE

NIEUW

De meest iconische datingshow aller tijden maakt zijn comeback! Blind Date wordt in een fonkelnieuw jasje gestoken: met niets dan frisgewassen singles, geestige nieuwe spelrondes en gastvrouw Nathalie Meskens. Blijven wel van de partij: de onvergetelijke begintune, de originele commentaarstem, de wand die openschuift én… de dubbele zwaai op de trap.

blinddate

Ondertussen bestaan er duizend manieren om te daten, maar geen een zo spannend als Blind Date!

Nathalie Meskens

DE WERELD ROND MET 80-JARIGEN

DE WERELD ROND MET 80-JARIGEN

NIEUW

DE WERELD ROND MET 80-JARIGEN

NIEUW

Twee jonge twintigers trekken de wereld rond met een groep nét iets minder jonge 80-jarigen, die in hun leven niet of nauwelijks hebben gereisd. Met Sieg De Doncker en Olga Leyers als compagnons de route laten de acht kersverse wereldreizigers zich meevoeren naar een paar droombestemmingen. Een onvergetelijke roadtrip met het levensverhaal van de senioren als rode draad.

'Je bent 80 en de wereld ligt aan je voeten.'

dewereldrondmet80jarigen

BLIND GETROUWD

BLIND GETROUWD

NIEUW SEIZOEN

Maar liefst 3700 mannen en vrouwen schreven zich in voor het grootste avontuur van hun leven: trouwen met iemand die ze van haar noch pluim kennen, terwijl Vlaanderen langs de zijlijn mee supportert. Voor wie wordt het happily ever after?

'10 deelnemers. 5 koppels. 1 grote beslissing: blijven ze getrouwd of niet?'

blindgetrouwd

THE VOICE VAN VLAANDEREN

THE VOICE VAN VLAANDEREN

NIEUW SEIZOEN

THE VOICE VAN VLAANDEREN

NIEUW SEIZOEN

De titanen onder de coaches zijn terug: Koen Wauters, Natalia, Bart Peeters en Alex Callier gaan op zoek naar dé voice van 2019. Maar ze moeten deze keer op hun hoede zijn. Dit jaar kan de ene coach de andere dwarsbomen door zijn stoel te blokkeren. Meer dan ooit zullen de coaches tactisch moeten spelen om hét toptalent in hun ploeg te krijgen.

tvvv

DE LUIZENMOEDER

DE LUIZENMOEDER

NIEUW VANAF WOENSDAG 9 JANUARI OM 20.35

DE LUIZENMOEDER

NIEUW VANAF WOENSDAG 9 JANUARI OM 20.35

De Luizenmoeder is een comedyreeks die zich afspeelt in een even bijzondere als alledaagse en super herkenbare arena: de lagere school. (Te) veel regels of (gedrags)codes en volwassenen die zich soms als kinderen gedragen en omgekeerd. De school is een grappige spiegel van de maatschappij: met eigen speelplaatsafspraken, hiërarchieën, hangouders, tienminutengesprekken en natuurlijk... luizenmoeders.

deluizenmoeder

Hallo allemaal, fijn dat u er bent.

Juf Els (Els Dottermans)

WETSDOKTERS

WETSDOKTERS

NIEUW

Iedereen kent de wetsdokter uit heel wat fictieseries. Het is de man of vrouw die het lichaam onderzoekt op de ‘crime scene’ en de autopsie uitvoert.

Maar wat doen Vlaamse wetsdokters nu echt? In Wetsdokters vertellen ze over de vreemde zaken die ze elke dag en elke nacht meemaken. Hoe ze sporen zoeken, puzzelstukken bijeenleggen en zaken helpen oplossen. Geen fictie, maar echt gebeurde cases.

wetsdokters

De doden doen spreken. Dat is wat wij doen.

Dokter Wim Develter

DAT BELOOFT VOOR LATER

DAT BELOOFT VOOR LATER

NIEUW

Wat gebeurt er als je kinderen wijsmaakt dat ze op de maan landen? Hoe zou een kind reageren als een konijn plots praat? En kunnen papa en mama het gedrag van hun kind juist inschatten? In deze show voor het hele gezin volgt Staf Coppens kinderen die plots in heel verrassende en knotsgekke situaties terechtkomen. Zonder het te weten, worden ze getest. Kunnen de ouders de reacties van hun kids voorspellen?

datbelooftvoorlater

SOS 112

SOS 112

Nieuw

SOS 112

Nieuw

De scripted realityreeks Echte Verhalen: SOS 112 zoemt in op medische interventies: de verhalen van mensen die hulp nodig hebben en hoe ze geholpen worden.

De cases die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen spelen zich af in drie arena’s: de MUG, het ambulanceteam en de spoeddienst. Van ernstige spoedgevallen tot de gekste en meest hartverwarmende verhalen: de verzorgers vervelen zich nooit.

SOS112

ALLOO BIJ

ALLOO BIJ

NIEUW SEIZOEN

Niels Destadsbader, wielerbaas Patrick Lefevere en Jean-Marie Dedecker. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn het voorbije jaar als het ware geschaduwd door reportagemaker Luk Alloo. Dat geeft indringende interviews en telkens verrassende nieuwe inzichten in wat Luks gasten drijft.

alloo

Mensen gewoon zichzelf laten zijn, wars van hun imago, daar draait het om.

Luk Alloo

KAN IEDEREEN NOG VOLGEN?

KAN IEDEREEN NOG VOLGEN?

NIEUW SEIZOEN

Lieven Scheire speelt opnieuw voor Nostradamus en voorspelt in deze luchtige quiz hoe het leven er weldra wel eens zou kunnen uitzien. Gadgets, interessante uitvindingen en proeven bereiden de kijkers en zijn vele verrassende gasten voor op het jaar 2020, 2030 of 2040.

kaniedereennogvolgen

HELDEN VAN HIER: BRANDWEER ZONE ANTWERPEN 

HELDEN VAN HIER: BRANDWEER ZONE ANTWERPEN 

NIEUW SEIZOEN

HELDEN VAN HIER: BRANDWEER ZONE ANTWERPEN 

NIEUW SEIZOEN

Cameraploegen volgen de grootste brandweerzone van het land: die van Antwerpen. Het is misschien wel de gevaarlijkste zone van het land, met haar wereldhaven, dichtbevolkte binnenstad en groot aantal risicobedrijven. Zevenhonderd pompiers, onderofficieren en officieren werken dag en nacht en moeten voorbereid zijn op de meest ondenkbare scenario’s.

heldenvanhier

WEG MET ONS MA

WEG MET ONS MA

NIEUW

WEG MET ONS MA

NIEUW

Bekende Vlamingen nemen hun moeders mee naar een plek waar ze nog nooit geweest zijn, om er samen straffe dingen te doen die ze nog nooit gedaan hebben. Zo zijn onder andere Bart Kaëll en Hilde De Baerdemaeker weg met ‘ons ma’. Eén ding is zeker: na de uitzending is heel Vlaanderen weg van hun ma!

wegmetonsma

Deze reis ga ik me altijd blijven herinneren. Zelfs als ik ooit dement word!

Madeleine, moeder van Bart Kaëll

THE TEAM 2

THE TEAM 2

NIEUW SEIZOEN

THE TEAM 2

NIEUW SEIZOEN

De zevenvoudige moord in een pension in de Deense moerasgebieden brengt een team van onderzoekers uit Denemarken, Duitsland en België samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt de rechercheurs al snel naar de internationale kunsthandel en een breed uitgesponnen netwerk van vluchtelingen. The Team 2, met dit keer een glansrol voor Lynn Van Royen, is het vervolg op het succesvolle eerste seizoen, dat binnen Europa meer dan 10 miljoen kijkers trok, verspreid over 10 zenders in 10 landen.

theteam

LIEFDE VOOR MUZIEK

LIEFDE VOOR MUZIEK

NIEUW SEIZOEN

Pop, cabaret, country, rock, schlager: nooit was de variatie aan muziekstijlen zo groot als dit seizoen. Laura Tesoro, Ilse DeLange, Milow, Bart Kaëll, Stef Kamil Carlens, Jan Leyers en Kommil Foo trekken naar een nieuwe bestemming onder de zuiderse zon, waar ze hun creativiteit loslaten op elkaars repertoire. Van klassiekers als De Marie-Louise, tot hits als What's The Pressure of Nederlandstalige parels als Ruimtevaarder: aan straffe, muzikale kruisbestuivingen ook deze keer geen gebrek.

liefdevoormuziek

De mix van artiesten is intrigerend: een avontuur om naar uit te kijken!

Jan Leyers

GROETEN UIT

GROETEN UIT

NIEUW SEIZOEN

GROETEN UIT

NIEUW SEIZOEN

Koen Wauters, Ben Segers, Eddy Planckaert en Davy Gilles keren met hun gezin terug naar het jaar waarin papa 12 was. Hoe beleven zij deze tijdreis die bol staat van de nostalgie? Wat weten ze nog van vroeger? Welke herinneringen komen naar boven? Waar hielden ze zich zoal mee bezig en wat vindt de rest van het gezin van de uitzonderlijke situatie waarnaar ze terugkeren? Het derde seizoen van Groeten Uit bezorgt de gezinnen én de kijker opnieuw een uitzonderlijk feest van herkenning.

groetenuit

ALLOO IN DE NACHT

ALLOO IN DE NACHT

NIEUW SEIZOEN

De nacht heeft na twee succesvolle seizoenen geen geheimen meer voor Luk Alloo. Als de meesten gaan slapen, trekt hij er opnieuw op uit om verhalen te brengen die zich ongezien en onverstoorbaar in de donkere uren na middernacht afspelen. Sterke verhalen die onder het daglicht nooit hetzelfde zouden klinken.

alloo

's Nachts kom je vlugger tot de essentie van een sterk verhaal.

Luk Alloo

BOER ZKT VROUW – DE WERELD ROND

BOER ZKT VROUW – DE WERELD ROND

KICK-OFF VAN NIEUW SEIZOEN

Dina Tersago en An Lemmens vliegen opnieuw de wereld rond om enkele boeren die in het buitenland werken en wonen, aan een Vlaams lief te helpen.

boerzktvrouw

HOLLAND – BELGIË

HOLLAND – BELGIË

NIEUW SEIZOEN

HOLLAND – BELGIË

NIEUW SEIZOEN

Nederland en Vlaanderen gaan nog eens verbaal in de clinch. Want Holland-België is terug, de comedyshow met Jonas Van Geel waarin de Lage Landen het verbaal tegen elkaar opnemen. Teamkapitein Louis Talpe verdedigt onze nationale driekleur en krijgt hulp van o.a. Koen Wauters, Lieven Scheire, Sven De Ridder en Evi Hanssen.

hollandbelgie

DE GOUDEN SCHOEN

DE GOUDEN SCHOEN

OP WOENSDAG 16 JANUARI

Niels Destadsbader, Maarten Breckx en Birgit Van Mol brengen samen hét voetbalgala van het jaar. Kleurt de Gouden Schoen voor de derde keer op rij blauw-zwart, na José Izquierdo en Ruud Vormer? En wie volgt Janice Cayman op als beste Belgische voetbalster? 

goudenschoen

DE RODE DUIVELS

DE RODE DUIVELS

EERSTE MATCH OP DONDERDAG 21 MAART

Na een winterstop zijn de Duivels terug. Bij VTM kunnen de kijkers hun weg naar het Europees Kampioenschap van 2020 in Londen stap voor stap volgen. Live in de huiskamer.

rodeduivels

VTM FILMTOPPERS

VTM FILMTOPPERS